Menu Close

Stage (diverse mogelijkheden)

Bleiswijkseweg 51, Zoetermeer | 40 hrs/w

Jij brengt..
  • MBO/HBO werktuigbouwkunde, mechactronica, elektrotechniek, technicus engineering.
  • Enthousiasme en nieuwsgierigheid
  • Teamspirit
Wij geven..
  • Een stimulerende werkomgeving
  • Goede begeleiding tijdens je stage
  • Een ruime stagevergoeding en een eventuele tegemoetkoming in reiskosten
  • Waardevolle werkervaring

Jouw rol

DGI Doedijns heeft voor leergierige en technische scholieren en studenten diverse stagemogelijkheden. Van HBO afstudeeropdrachten, meewerkstages tot BBL of BOL trajecten, we komen graag in aanraking met jonge talenten die zich willen voorbereiden en bekwamen in de technische sector. Met onze stagetrajecten ondersteunen we toekomstige beroepskeuzes in rollen als (project, service- en sales) engineer, maar ook als mechanic (monteur). Ook binnen onze stafafdelingen hebben wij vaak ruimte voor stagiair(e)s.

Wat jij brengt

Als je een technische opleiding volgt (bijvoorbeeld werktuigbouwkunde, mechatronica, technicus engineering, elektotechniek etc.) en je bent nieuwsgierig hoe het is om te werken voor mooie grote klanten en projecten binnen o.a. de olie- en gasindustrie, de maritieme en offshore sector, dan is er een grote kans dat je het goed naar je zin zult hebben bij ons! Voor meer informatie over alle mooie en uitdagende dingen die wij doen verwijzen we je naar onze website. 

Wat wij bieden

We bieden een op je opleiding afgestemde stageplek en je wordt gekoppeld aan een mentor die je graag op sleeptouw neemt. We laten je zo veel mogelijk meewerken en je krijgt afhankelijk van je vorderingen en ambities steeds meer verantwoordelijkheden. DGI Doedijns hanteert een passende stagevergoeding en gedurende je verblijf bij ons ben je natuurlijk onderdeel van ons team, dus als we iets te vieren hebben, op de afdeling of binnen het bedrijf dan hoor je daar natuurlijk bij. Succesvol afgeronde stages bieden binnen DGI Doedijns ook vaak de mogelijkheid tot een baan met mooie ontwikkelingsmogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden. 

Onze organisatie

DGI Doedijns, onderdeel van Doedijns Group International (DGI),is een specialist in power, motion en control systemen en de hierbij behorende services. Wij zijn volledig ingericht om de afnemer een totaalconcept te bieden, inclusief engineering, inkoop, fabricage, installatie, inbedrijfstelling, service en onderhoud. Ook is DGI Doedijns distributeur van een breed assortiment componenten van bekende A-merken. Onze nationale en internationale afnemers zijn actief in industrieën zoals de olie & gas, offshore, marine, mijnbouw, duurzame energie en zware industrie.

Enthousiast

Enthousiast geworden? Wacht niet en solliciteer nu!
Wil je eerst meer weten over onze stagemogelijkheden of onze organisatie? Bel de afdeling Human Resources; Nienke via 088 - 0912625 of Babette via 088 - 0912605.Niet wat je zoekt?
Terug naar overzicht
Of stuur een open sollicitatie

We use cookies on this website to guarantee an optimal browse experience. Read our privacy policy. Do you accept these cookies?