Menu Close

Nieuwe locatie Doedijns:

Powered by Innovation

English version

Op 2 december is het na een periode van intensieve voorbereidingen zover: dan nemen de vestigingen van Doedijns en zusteronderneming Sypack hun intrek in het nieuwe pand, op Bleiswijkseweg 51 in het Dutch Innovation Park in Zoetermeer.

Doedijns heeft de stevige ambitie om voor zijn klanten en principalen (leveranciers van componenten) de preferred partner te zijn. Op basis van onze rijke historie, sterke reputatie en grote wereldwijde installed base gaan we vanuit onze nieuwe locatie een flinke verbeterslag maken.

Onze klanten hebben te maken met tal van uitdagingen, zoals de energietransitie, de overgang naar een circulaire economie, de elektrificatie van aandrijfbronnen, en de voortdurende noodzaak om de total cost of ownership te verlagen. Ook bij Doedijns merken we dat. Alleen door onszelf continu te verbeteren en nieuwe wegen in te slaan, kunnen we onze klanten ook in de toekomst zo goed mogelijk blijven bedienen en kunnen we de relatie met onze leveranciers verder verdiepen. Kennisdeling en gezamenlijke ontwikkeling staan daarbij centraal.

De verhuizing naar een nieuw pand speelt een belangrijke rol binnen onze ambitie. In de eerste plaats verwachten we de synergie tussen de onderlinge vestigingen van Doedijns en met Sypack vanuit één locatie optimaal te kunnen benutten; we brengen hiermee al onze kennis en ervaring bij elkaar. Daarnaast biedt deze verhuizing ons de kans om gerichte vervolgstappen te zetten op het gebied van innovatie, kwaliteit, en veiligheid en milieu.

Innovatie

Power in de breedste zin des woords: dát is waar het bij Doedijns om draait. Hydraulisch, pneumatisch, elektrisch of gecombineerd; bij ons kunnen klanten terecht voor innovatieve oplossingen op het gebied van power, motion en control systemen. Daarnaast leveren wij voor al onze toepassingen hoogwaardige componenten en bijbehorende service. Ons nieuwe pand is voorzien van uitgebreide testfaciliteiten voor onze custom-built aandrijfsystemen en powerunits, sampling- en helicopter refueling systemen. Bovendien hebben wij de beschikking over een speciaal ingerichte faciliteit voor Electrical Drives en Controls waar we digitale besturingen uitgebreid kunnen testen en (door)ontwikkelen.

De verhuizing naar het Dutch Innovation Park biedt ons de kans om onze techniek verder door te ontwikkelen. In samenwerking met de andere bedrijven op het park en met organisaties als de Dutch Tech Campus en de Haagse Hogeschool, zien wij volop kansen om onze R&D-activiteiten verder uit te bouwen op het gebied van Industry 4.0 en nieuwe kennis en talenten aan te trekken.

Kwaliteit

Naast innovatie vormen kwalitatief hoogwaardige producten en services een tweede belangrijke pijler onder ons bedrijf. Daarvoor kunnen onze klanten terecht in onze moderne productie- en servicefaciliteiten. Zo beschikt de productiefaciliteit over een nieuwe, moderne coatingunit en het servicecenter is voorzien van uitgebreide testfaciliteiten. Ons nieuwe, geautomatiseerde magazijn is verder geheel ingericht volgens de laatste logistieke inzichten, wat zorgt voor verbeterde efficiency en optimale opslagmogelijkheden. Hierdoor kunnen we nog beter en sneller inspelen op de vraag vanuit de markt op het gebied van nieuwe componenten en reserveonderdelen.

Veiligheid en milieu

In het ontwerp van onze nieuwe locatie is verder veel aandacht besteed aan veiligheid en milieu. Waar mogelijk hebben we energiebesparende maatregelen genomen en zijn de vloeren vloeistofdicht uitgevoerd. Verder hebben we veel aandacht besteed aan een optimale logistieke flow. Daardoor kan transport efficiënt en veilig gebeuren, met zo min mogelijk bewegingen binnen de productieruimtes.

Ook voor onze medewerkers zijn de voorzieningen op de nieuwe locatie aanzienlijk verbeterd. De moderne werkomgeving, met een ruime kantoor faciliteit om onze engineering- en componentendivisie te huisvesten, beschikt op tal van plekken over ergonomisch betere hulpmiddelen. Zo is de productiefaciliteit voorzien van meerdere hijstoepassingen, met een maximale hijscapaciteit van 25 ton. Daarnaast is het kantoor, dankzij de centrale ligging naast het station Lansingerland en de A12 uitstekend bereikbaar.

In de komende periode werken we hard om de nieuwe locatie helemaal gereed te maken. Tijdens deze periode en ook daarna zullen we regelmatig updates op onze website plaatsen.

Doedijns : Powered by Innovation

Aanmelden nieuwsbrief

Contact us

We use cookies on this website to guarantee an optimal browse experience. Read our privacy policy. Do you accept these cookies?